Individuele camperreizen

Nieuw ledenvoordeel!

Voor NKC-leden die individueel, buiten Europa, de wereld willen verkennen, hebben wij met travelworld.nl exclusieve afspraken gemaakt voor de beste deals. Naast de Groepsreizen van de NKC en Wereldcontact, bieden wij de mogelijkheid om individuele camperreizen buiten Europa te boeken, in een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 

Als lid van de NKC kunt u nu op maat, wereldwijd, een individuele fly & drive camperreis boeken via travelworld.nl! Avontuurlijke intercontinentale bestemmingen, die bij veel camperaars nog op het verlanglijstje staan, worden u tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden. Met de camper door Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, USA, Zuid-Afrika of Namibië? Als NKC-lid ontvangt u exclusief 5% korting!
 

Travelworld is een ervaren organisatie en biedt NKC-leden de mogelijkheid om gebruik te maken van hun aanbod en expertise. Door het directe contact met camperorganisaties over de hele wereld, kunnen zij altijd de laatste aanbiedingen, de nieuwste bestemmingen en de scherpste last-minute deals aanbieden.

Wilt u persoonlijke service bij het boeken van uw intercontinentale camperreis? Bij travelworld.nl helpen ze u graag bij het samenstellen van de, voor u op maat gemaakte, reis. U kunt per mail of telefoon uw persoonlijke wensen aangeven en advies vragen. NKC-leden ontvangen, onder opgave van hun lidmaatschapsnummer, deze aantrekkelijke korting van 5%. Uiteraard kunnen zij, met de korting, voor meerdere medereizigers boeken.

Voor een offerte, informatie, algemene voorwaarden of boeken, ga naar www.travelworld.nl of bel naar 073- 844 01 60 of mail naar nkc@travelworld.nl.
De medewerkers zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Het betreft een voordeel voor NKC-leden, de rol van de NKC hierin is slechts een bemiddelende. Het contact verloopt rechtstreeks tussen het NKC-lid en travelworld.nl. De NKC heeft geen verdere bemoeienis bij de totstandkoming van de overeenkomst tussen het NKC-lid en travelworld.nl. De NKC is derhalve geen partij. De voorwaarden en regels van travelworld.nl zijn van toepassing; men is aangesloten bij de SGR en het calamiteitenfonds.