Excursies en maaltijden

In het programma van de NKC Camperreizen zijn vaak excursies naar beroemde of unieke bezienswaardigheden opgenomen. Als een gids een excursie begeleidt, wordt waar mogelijk een Nederlandssprekende gids ingeschakeld. Er is daarnaast uiteraard voldoende gelegenheid om onderweg bezienswaardigheden te bezoeken. Bij voldoende belangstelling en ruimte in het reisschema worden soms facultatieve excursies georganiseerd.
 

Ook is een aantal gezamenlijke maaltijden opgenomen om elkaar beter te leren kennen en de reiservaringen met elkaar te kunnen delen. Hierbij worden regelmatig lokale gerechten geserveerd. Bij de keuze van de maaltijden en locatie wordt getracht voor elk wat wils te bieden.

Wie een dieet volgt moet dit van tevoren bespreken met de reisbegeleiders, zodat ze het door kunnen geven aan de gereserveerde restaurants. Wie op bepaalde momenten beslist iets moet eten, moet daar zelf voor zorgen. Het is niet altijd mogelijk de planning voor de hele groep aan te passen aan individuele wensen of dieetvoorschriften. Bij gezamenlijke maaltijden en excursies die opgenomen zijn in het programma, verzorgt de reisbegeleiding de fooien. Deze zijn inbegrepen in de reissom.
 

Terug naar Algemene informatie.