Aanmeldingsprocedure

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via de NKC website. Is de boeking voltooid, dan ontvang je een bevestiging van de definitieve inschrijving. De annuleringsvoorwaarden zijn dan ook direct van kracht. 

Hoe meld je je aan voor een reis:

1) zorg dat je het NKC-lidmaatschapnummer bij de hand hebt
2) ga naar www.nkc.nl > Camperreizen
3) hier zie je een overzicht van het gehele aanbod aan groepsreizen
4) klik op de foto of de naam van de reis van je keuze
5) de meest up to date informatie over de reis staat hier. Let op: er kunnen zaken zijn die afwijken van de informatie in de brochure!!
6) is de reis nog beschikbaar of is er nog plaats op de reservelijst, klik dan op de button 'Boek Groepsreis'
7) op het bij boeking ingevulde mailadres ontvang je de reserveringsbevestiging; je boeking is direct definitief
8) ontvang je deze bevestiging niet binnen een half uur na inschrijving: neem dan contact op met onze afdeling Reizen (tel. 033 - 467 70 75)

Belangrijk:

- voor- en achternaam zoals vermeld op het paspoort (bij vrouwen dus eventueel ook vermelding van e/v)
- paspoortnummer plus datum tot wanneer deze geldig is
- paspoortnummers bevatten nooit hoofdletters O; het cijfer 0 wordt wel gebruikt

De inschrijving voor de groepsreizen 2018 start op dinsdag 10 oktober a.s. om 10.00 uur.  De reisinformatie staat vanaf zaterdag 7 oktober 2017 ter orientatie al op de website.

Wil je samen met een bevriend stel aan een NKC Camperreis deelnemen? Dan moeten er twee afzonderlijke boekingen worden gemaakt. Houd er rekening mee dat een reis snel vol kan raken. Maak je beide boekingen op nagenoeg hetzelfde moment, dan is de kans groter dat je allebei kunt inschrijven. Wil je meer zekerheid: neem dan vooraf contact op met de afdeling Reizen. Men kan je dan vertellen of er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn op dat moment.

Mocht de reis van je keuze al zijn volgeboekt, dan kan worden ingeschreven voor de reservelijst. Plaatsing op de reservelijst is kosteloos en verplicht tot niets. Bij een eventuele annulering van een andere deelnemer, nemen wij contact op met de eerste persoon op deze lijst. Hij/zij kan op dat moment beslissen of definitief wordt ingeschreven. De plaats op de reservelijst wordt bepaald door het moment van aanmelden. Op MijnNKC kun je zien op welke plaats je op deze reservelijst staat.

Heb je geen beschikking over internet, dan kun je bellen met de afdeling Reizen. De boeking wordt dan telefonisch in orde gemaakt. Onze medewerker gaat namens jou akkoord met de Algemene Voorwaarden NKC Camperreizen. Daarom is het van belang deze voorwaarden vóór boeking te raadplegen. 
 

Betaling
De betaling geschiedt in twee termijnen. De eerste termijn bedraagt 25% van de reissom. Je ontvangt de factuur hiervoor kort na aanmelding. De tweede factuur is voor het restantbedrag; deze krijgen deelnemers acht weken voor vertrek per e-mail toegestuurd. Het restantbedrag dient uiterlijk zes weken voor de vertrekdatum te zijn voldaan.
 

Let op
Prijswijzigingen van toeleveranciers waaronder overtochten, brandstof en/of veiligheidstoeslagen en bij meerdaagse excursies, worden aan de deelnemers doorberekend. Deze wijzigingen gelden niet als reden voor het annuleren van een reis. Bij te weinig deelnemers houdt de NKC zich het recht voor de reis te annuleren. De annuleringsbeslissing wordt uiterlijk zes weken voor de vertrekdatum genomen. De deelnemers worden hiervan direct op de hoogte gebracht en de reeds betaalde reissom wordt binnen veertien dagen terugbetaald.

 

Alle reizen zijn onder voorbehoud van (type)fouten en eventuele wijzigingen.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Telefoon 033 - 467 70 75 (op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur)
E-mail: reizen@nkc.nl