Bijzonder Turkije

Artikel: CRTURKIJE

Bijzonder Turkije
Bijzonder Turkije
Turkije is een prachtig land, waar in de loop van de eeuwen meer dan twintig volkeren hun sporen hebben nagelaten. Vanaf het jaar 1000 zijn verschillende nomadenstammen het huidige Turkije binnengetrokken en pas de afgelopen eeuw is het land onder Atatürk een meer westerse koers gaan varen. Het land is daarom een bijzondere smeltkroes van oud en nieuw en van oosters en westers. Het binnenland is dun bevolkt, de mensen zijn zeer gastvrij en vriendelijk.

Deze route start in Slovenië en gaat in etappes door Servië en Bulgarije naar Turkije. Op het programma staan bezoeken aan Bergama, Kusadasi-Efeze, een wereldstad uit de Oudheid en Pamukkale, met zijn kalkrotsen. Een ander hoogtepunt is het prachtige Cappadocië, dat bekend is om de kalkzandsteenrotsen, de holwoningen en de ballonvaarten. Ook ga je naar Ankara, de huidige hoofdstad van Turkije en Istanbul, het vroegere Constantinopel en de oude hoofdstad. De reis eindigt met nagenieten op het Griekse strand.

Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Voor meer informatie neem contact op met onze Servicedesk via: info@nkc.nl.
Toevoegen aan winkelwagen
Actuele voorraad: 955 stuk
Prijs: 9,98 Euro