Estland, Letland, Litouwen, Baltische pracht plus

Artikel: CRESLELI

Estland, Letland, Litouwen, Baltische pracht plus
Estland, Letland, Litouwen, Baltische pracht plus
De Baltische landen Estland, Letland en Litouwen zijn van een ongerepte en ongekende schoonheid en staan bol van cultureel erfgoed. Door hun roerige geschiedenis zijn de Duits-Pruisische, Poolse, Russische en Scandinavische invloeden duidelijk zichtbaar, zowel in de architectuur als in de cultuur. In de bruisende, kleurrijke en goed bewaard gebleven Hanzesteden Vilnius, Riga en Tallinn staan prachtige gotische panden en verfijnde jugendstilgebouwen. De stadscentra zijn compact en alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand.

Een bezoek aan Sint-Petersburg met het indrukwekkende Catharinapaleis, de wereldberoemde Hermitage met een van de grootste kunstcollecties ter wereld en het Petershof behoort tot de mogelijkheden maar slechts na grondige voorbereiding. Voor een bezoek aan deze metropool heb je een geldig visum nodig en een uitnodiging van de Russische staat. Het regelen hiervan kan maanden in beslag nemen maar is meer dan de moeite waard!

Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Voor meer informatie neem contact op met onze Servicedesk via: info@nkc.nl.
Toevoegen aan winkelwagen
Actuele voorraad: 689 stuk
Prijs: 9,98 Euro