Zuid-Engels genieten

Artikel: CRENG

Zuid-Engels genieten
Zuid-Engels genieten
Zuid-Engeland heeft een veelzijdig landschap, van lieflijk glooiend tot grillig en ruig. In mei is het doorgaans zonnig en kun je genieten van fraaie voorjaarskleuren en mooie, heldere luchten. Je volgt de grillige, ruige kustlijn van Noord-Devon en Cornwall met schitterende vergezichten, prachtige stranden, knusse baaitjes, oude haventjes met schilderachtige dorpjes, zoals Clovelly. Op het meest westelijke puntje van Engeland maak je het Land's End-gevoel mee, met Noord-Amerika op 3.150 mijl aan de andere kant van de oceaan.

Zuid-Engeland is ook genieten van uniek erfgoed. Engeland zit vol oude romantiek en er staan vele indrukwekkende kastelen, fraaie landhuizen en schitterende kathedralen, zoals in Salisbury, Wells en Truro. Ook zijn er prachtige tuinen, met soms subtropische kenmerken, als gevolg van de warme golfstromen in het westen.

De National Trust beschermt en onderhoudt het Engelse erfgoed. Met een lidmaatschap hiervan heb je vrij toegang tot alle eigendommen van de National Trust en kun je deze naar eigen keuze bezoeken.

Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Voor meer informatie neem contact op met onze Servicedesk via: servicedesk@nkc.nl.
Toevoegen aan winkelwagen
Actuele voorraad: 717 stuk
Prijs: 9,98 Euro