Fietsen langs stedelijke grandeur

Artikel: CRTJEOOSTHONG

Fietsen langs stedelijke grandeur
Fietsen langs stedelijke grandeur
De combinatie van fietsen en camperen is ideaal om een stad of streek te leren kennen. Ontdek Centraal-Europa en begin in de prachtige stad Praag, waarvan het centrum op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. Zwerf er door de smalle doolhof van straatjes, verken de hotspots als de Karelsbrug en Starom?stské nám?stí en drink een pils van de stadsbrouwerijen.

Via het dal van de Vltava, het slot Hluboká en de stad ?esky Krumlov, rij je richting Oostenrijk, om bijvoorbeeld lekker te fietsen langs de Donauradweg. Vanaf de camping in Klosterneuburg is het maar twaalf kilometer naar Wenen, de hoofdstad van het voormalige Habsburgse Rijk. De paleizen, kerken en vele barokke gebouwen ademen de sfeer van vervlogen tijden. In Hongarije kun je niet om de fraaie hoofdstad Budapest heen, maar verken ook zeker het platteland en de Hongaarse badcultuur. Omdat er zo veel goed bewegwijzerde fietsroutes ter plaatse voorhanden zijn, vaak met gratis routeboekjes, is er voor gekozen om geen fietsroutes in deze NKC Camperroute op te nemen.

Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Voor meer informatie neem contact op met onze Servicedesk via: info@nkc.nl.
Toevoegen aan winkelwagen
Actuele voorraad: 854 stuk
Prijs: 9,98 Euro