Balkanlanden: onbekend en ongerept

Artikel: CRBALKAN

Balkanlanden: onbekend en ongerept
Balkanlanden: onbekend en ongerept
De reis door Servië naar Macedonië, Albanië en Montenegro is er niet een van de gebaande toeristische paden. De tocht voert door landen die het communistische systeem achter zich hebben gelaten en bovendien een verwoestende oorlog achter de rug hebben. Soms zie je vervallen campings van vóór de oorlog, die nu niet meer in gebruik zijn.

Kamperen is er niet gebruikelijk, waardoor je af en toe je toevlucht moet nemen tot alternatieve plekken. De route loopt door gebieden met sterk variërende hoogtes, waardoor ook het weer kan wisselen. Soms is het kil en regenachtig, met 13 graden, maar het kan met 35 graden ook drukkend warm zijn.
Maar de trip is deze ongemakken meer dan waard. Je ziet veel historische kerken en kloosters en prachtige natuur, te beginnen in Servië. In Macedonië mag je het meer van Ohrid niet missen. In Albanië kun je de bergen in naar Theth en in Montenegro zijn de Tarakloof, de beroemde brug over de Tara en een rondrit door het landschap van de Durmitor zeer aan te raden. Bezoek ook zeker de baai van Kotor en sluit je reis af in het schitterende Dubrovnik.

Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Voor meer informatie neem contact op met onze Servicedesk via: info@nkc.nl.
Toevoegen aan winkelwagen
Actuele voorraad: 820 stuk
Prijs: 9,98 Euro