Griekenland over land

Artikel: CRGRIEK

Griekenland over land
Griekenland over land
Griekenland is een fantastische bestemming voor camperaars. Het land heeft veel fraais te bieden: indrukwekkende bezienswaardigheden, mooie stranden, bijzonder vriendelijke mensen, pittoreske dorpjes, prachtige afwisselende natuur, heerlijk weer en natuurlijk de oude cultuur, de bakermat van de westerse beschaving. Een mooi cadeautje in het voorjaar is de uitbundige bloemenpracht, in het najaar is het extra genieten van overvloedig zongerijpt fruit.

Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Let op: heb je een smartphone of tablet, koop dan de NKC Camperroute in de app 'Campercontact' (in plaats van de webwinkel). Je krijgt dan:
  1. Het PDF-bestand van de camperroute.
  2. Het GPX-bestand voor je navigatiesysteem (zie onderstaande disclaimer) van TomTom of Garmin, mits beschikbaar voor de gekozen route.
  3. Toegang tot de route in de app. Je kunt hierdoor tevens gebruik maken van alle functionaliteiten in de app, zoals een overzicht van alternatieve campings/camperplaatsen langs de route.

Disclaimer: De meeste navigatiesystemen van Garmin met de Reisplanner optie zijn geschikt voor onze GPX-routes, evenals de meeste navigatiesystemen van TomTom met MyDrive Connect.

Voor meer informatie neem contact op met onze Servicedesk via: servicedesk@nkc.nl.
Toevoegen aan winkelwagen
Actuele voorraad: 824 stuk
Prijs: 14,95 Euro
Ledenprijs € 9,95 | Niet-Ledenprijs € 14,95