Midden Spanje op z'n mooist

Artikel: CRMIDSPAN

Midden Spanje op z'n mooist
Midden Spanje op z'n mooist
Eén van de mooiste regio's van Spanje is de Extremadura, met prachtige bloemenweiden en een karakteristiek natuurgebied. Het voorjaar is bij uitstek een geschikte periode om deze streek te verkennen. De temperatuur is dan al aangenaam, maar het is nog niet te warm om activiteiten te ondernemen.
Er staan verschillende bezoeken aan mooie steden op het programma, zoals aan Salamanca, Cáceres, Trujillo, Toledo en per fiets aan Madrid. De routes voeren langs de mooiste dehesa's, ofwel eindeloze velden, begroeid met kurk- of steeneiken, die zo kenmerkend zijn voor deze regio. Deze regio staat ook bekend om zijn vogelrijkdom. Het is mogelijk om in een kleine groep een dag met een vogelaar op excursie te gaan naar het nationaal park Monfragüe waar het wemelt van de roofvogels. Er zijn diverse mogelijkheden om te wandelen en te fietsen; je bepaalt zelf hoe actief je wilt zijn.

Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Voor meer informatie neem contact op met onze Servicedesk via: info@nkc.nl.
Toevoegen aan winkelwagen
Actuele voorraad: 792 stuk
Prijs: 9,98 Euro