IJsland: geisers en gletsjers

Artikel: CRIJSLAND

IJsland: geisers en gletsjers
IJsland: geisers en gletsjers
Liefhebbers van ruige natuur, stilte en unieke natuurverschijnselen komen in IJsland volledig aan hun trekken. Doorkruis uitgestrekte lavavelden en bekijk kokende modderpotten en zwavelbronnen. Geniet van indrukwekkende watervallen, spuitende geisers en fantastische vormen van basaltformaties.

Ook erg leuk: ga met een superjeep naar een van de grootste gletsjers van de wereld, om met een sneeuwscooter over de sneeuwvlakte te glijden. Of vaar met een amfibievoertuig op een gletsjermeer tussen de ijsbergen door en verken met een busexcursie het ruige binnenland. En wie weet spot je tijdens je reis wel puffins of walvissen.

Een avontuurlijke instelling kan dus geen kwaad. De campings zijn eenvoudig en elektriciteit is niet altijd voorhanden. Daarnaast verlaat je weleens de geasfalteerde rondweg over het eiland en rijd je dan over berijdbare gravelwegen. Maar vergeet vooral niet om onderweg even lekker te wandelen of gewoonweg te genieten van de fenomenale uitzichten.

Let op: deze route is aangepast (nu tegen de klok in). Voornaamste reden is dat de hoogtepunten van de reis nu aan het einde van de reis te zien zijn. Koop je nu de camperroute, dan is dit de aangepaste route (tegen de klok in).

Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Voor meer informatie neem contact op met onze Servicedesk via: info@nkc.nl.
Toevoegen aan winkelwagen
Actuele voorraad: 884 stuk
Prijs: 9,98 Euro