Italië en Kroatië: rondje Adriatische Zee

Artikel: CRITAKRO

Italië en Kroatië: rondje Adriatische Zee
Italië en Kroatië: rondje Adriatische Zee
Overeenkomst tussen Italië en Kroatië is dat de landen veel te bieden hebben als het gaat om cultureel erfgoed en dat de natuur er imposant is. En verder:
aanlokkelijke stranden en lekker eten. Reizend langs de kusten van de Adriatische Zee maak je kennis met een aantal prachtige steden in beide landen, afgewisseld met tochten door indrukwekkende natuurgebieden. Bovendien is de temperatuur er meestal erg aangenaam.

Begin je tocht met een bezoek aan Venetië, waarna je via een aantal fraaie steden naar Dubrovnik rijdt, de parel van de Dalmatische kust. Per ferry kan je de oversteek maken naar het Italiaanse Bari. Vandaaruit volg je weer deels de kustlijn, met alle culturele hoogtepunten. Zo kom je in de bedevaartsplaats Assisi, bekend van de dertiende-eeuwse heilige Franciscus. Ook ga je naar Bologna met een zijn binnenstad vol prachtige, historische gebouwen. Tip: sluit je reis af met een boottocht door de rivierdelta van de Po.

Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Voor meer informatie neem contact op met onze Servicedesk via: info@nkc.nl.
Toevoegen aan winkelwagen
Actuele voorraad: 578 stuk
Prijs: 9,98 Euro