Scandinavische hoogtepunten

Artikel: CRSCANDINAV

Scandinavische hoogtepunten
Scandinavische hoogtepunten
Finland, bekend als het land met de duizend meren met vele rotsachtige eilandjes, biedt veel ruimte en prachtige natuur. In juni en juli zijn de nachten kort en is het vaak droger en warmer dan in Nederland. Maak er een boottocht, bezoek een huskyfarm en reis tot aan de Russische grens.
Finland heeft ook veel te bieden aan bezienswaardigheden uit vervlogen tijden. Voordat je Noorwegen binnenrijdt, kom je in het Zweedse Kiruna, bekend om de grote ijzerertsmijn. Bij een bezoek wordt duidelijk waarom een deel van deze stad wordt verplaatst.
Dan volgt een tocht door Noorwegen, met indrukwekkende landschappen en pittoreske vissersdorpjes op de Lofoten. In Å kun je het stokvismuseum bezoeken. En terug op het vasteland wacht in Saltstraumen de grootste getijdenstroom ter wereld op je.
Deze reis biedt veel vrijheid: hier geniet je van de indrukwekkende rust en ruimte. Maar er is ook veel gelegenheid om leuke activiteiten te ondernemen, zoals zalm vissen, of om er als ontdekkingsreiziger op uit te trekken.

Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Voor meer informatie neem contact op met onze Servicedesk via: info@nkc.nl.
Toevoegen aan winkelwagen
Actuele voorraad: 850 stuk
Prijs: 9,98 Euro