Denemarken, van stad tot strand

Artikel: CRDENEMARKEN

Denemarken, van stad tot strand
Denemarken, van stad tot strand
Denemarken biedt veel: karakteristieke dorpjes, mooie stranden en natuur. Met het waddeneiland Romo als fraai begin van de route, maak je direct kennis met het Deense strandleven en heb je dé kans om zeehonden te spotten. Via Ribe, het oudste stadje van Denemarken, en het charmante Viborg slinger je naar het noordelijkste puntje van het land. Hier, in kunstenaarsstad Skagen, zie je hoe de Noordzee en Oostzee samenkomen. Terug naar het zuiden kom je langs twee bruisende havensteden: Aalborg en Arhus.

Op 'Tuineiland' Funen, geboortegrond van Hans Christian Andersen, tref je een sprookjesachtig landschap met zacht glooiende heuvels, appelboomgaarden, vakwerkboerderijen met rieten daken en vele kastelen en paleizen. Na de oversteek via de indrukwekkende Storebaeltbrug naar Seeland, wacht Kopenhagen met zijn gezellige Nyhavn en beroemde zeemeermin. De route eindigt bij de wereldberoemde krijtrotsen op het eiland Mon.

Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Voor meer informatie neem contact op met onze Servicedesk via: info@nkc.nl.
Toevoegen aan winkelwagen
Actuele voorraad: 435 stuk
Prijs: 9,98 Euro