Geef hieronder je lidmaatschapskeuze aan
Helaas zijn de NKC/ACSI camperplaatsgidsen van 2019 uitverkocht. Het lidmaatschap Plus wordt daarom voorlopig niet meer aangeboden. Voor 2020 krijgt je weer een keuze in de samenstelling van je lidmaatschap, meer info op www.nkc.nl/lidmaatschap-op-maat. Maak hier je keuze:
Bij lidmaatschap Basis ontvangt u 9 keer het magazine Kampeerauto, de NKC- ledenpas (ook vervangend legitimatiebewijs) met CCI-korting op 3.000 campings, ledenvoordeel, technisch en juridisch advies en de app Campercontact.
Naast de voordelen van het basis lidmaatschap krijgt u bij Standaard A ook nog de ACSI-kortingskaart laagseizoen en 2 CampingCard gidsen met ruim 3.000 campings.
Top
Persoonsgegevens
Bijvoorbeeld 'de', 'van' of 'van de'.
Uw geboortedatum als volgt invullen: DD/MM/JJJJ.

Nederland

Uw achternaam, geboortdatum, -plaats en nationaliteit worden gebruikt voor de geldigheid van de NKC/CCI-combicard.
Top
Adres
Een eventueel achtervoegsel van het huisnummer (bijvoorbeeld 'a', 'b' of 'bis').
Voor leden woonachtig buiten Nederland bijv. B-1234, FR-12345 of D-12345.
 
Top
Contactgegevens
Top
Mailings
NKC Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte van het laatste campernieuws en de ontwikkelingen in de camperbranche (freq.: 2 x per maand).
NKC Reizen
Op de hoogte blijven van het reisaanbod van de NKC? Meld je dan aan voor deze mailing (freq.: 1 x per maand)
NKC Evenementen
Welke evenementen organiseert de NKC, waar en wanneer? Met deze mailing weet jij het als eerste en kun je een plekje bemachtigen (freq.: 1 x per maand).
NKC Verzekeringen
Blijf op de hoogte van de NKC verzekeringen. In deze mailing krijg je uitleg en tips, én de beste aanbiedingen op verzekeringsgebied (freq.: 1 x per maand).
NKC Ledenvoordeel
NKC regelt aantrekkelijke kortingen op o.a. accessoires, onderhoud, overtochten en rijvaardigheid. Meld je aan en mis het voordeel niet (freq.: 1 x per maand).
NKC Onderzoek
Hiermee geef je ons toestemming jou te benaderen voor het doen van onderzoek, meedoen is uiteraard nooit verplicht (frq.: 1 x per half jaar).
Top
Aanvullende gegevens

01/09/2019

Uw lidmaatschap gaat na aanmelding direct in. De hier vermelde ingangsdatum betreft de datum vanaf wanneer de contributie berekend zal worden; dit is altijd de eerste van de volgende maand.
Actiecodes worden uitsluitend verstrekt op beurzen en ingevuld door de NKC.
Eventuele extra opmerkingen voor uw aanmelding als lid.
Top
Lid maakt Lid
Bent u door een NKC-lid op de hoogte gesteld van het lidmaatschap? Vul onderstaande gegevens in, dan ontvangt dit lid van de NKC een presentje.
Een lidmaatschapsnummer bestaat uit 8 tekens. Vul een lidmaatschapsnummer van minder tekens aan met nullen. Dan wordt 1234 bijvoorbeeld 00001234.
Top
Disclaimer
Ik verklaar dit formulier naar waarheid ingevuld te hebben en ga akkoord met de statuten. De statuten vindt u terug op www.nkc.nl -> Over NKC -> Organisatie..
Top