6e NKC Golfkampioenschap

6e NKC Golfkampioenschap
6e NKC Golfkampioenschap
Doe mee aan het 6e NKC Golfkampioenschap en strijd mee om de felbegeerde wisseltrofee. We spelen op zaterdag en zondag 18 holes. Je kunt ook 9 holes lopen, maar dan speel je niet mee om de wisseltrofee. Voor partners die niet golfen is er ook veel te doen. De golfbaan ligt in de bosrijke omgeving van Ommen, een prachtig gebied om te fietsen en te wandelen. Bij het clubhuis ligt een ruim terras met schitterend uitzicht op de baan.

Niet-leden
Inschrijven voor niet-leden is mogelijk vanaf 15 maart 2018, mits nog beschikbaar. Niet-leden betalen een toeslag per boeking. Deze is vastgesteld op 20% van de deelnemerskosten.
Niet meer beschikbaar
Huisdieren
Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Houd er rekening mee dat zij tijdens presentaties, excursies of gezamenlijke maaltijden niet welkom zijn.

Datum: 10 t/m 12 augustus
Locatie: Ommen, Golfbaan Hooge Graven
Code: 2018-510
Kosten: golfer € 158,- , niet-golfer € 60,-
Inbegrepen: 2x overnachting, 1x koffie/thee, 1x diner, 1x welkomstdrankje, 3x consumptie, 2x bittergarnituur, 2x greenfee 18 of 9 holes
Max. aantal equipes: 35
Bijzonderheden: Golfvaardigheidsbewijs (GVB) vereist, fietsen meenemen wordt aanbevolen, overnachtingen op parkeerplaats golfbaan (geen voorzieningen en geen stroom aanwezig), toilet en douches beschikbaar tijdens openingsuren
Informatie: golfevenementen@nkc.nl
Organisatie: NKC Golfevenementen